SGK güvencesi ile özel hastanede tedavi imkanı

sgk-guvencesi-ile-ozel-hastanede-tedavi-imkani-10082004

SGK güvencesi ile özel hastanede tedavi imkanı

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle Türkiye’nin ilk sigorta şirketi olma unvanına sahip Generali Sigorta, özel hastanelerden daha kapsamlı ve uygun fiyatlarla sağlık hizmeti almak isteyenleri "Generali Tamamlayıcı Sağlık Sigortası" ile buluşturuyor. Generali'nin yeni sağlık sigortası ürünü, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı özel sağlık kurumlarında muayene, tetkik ve tedavi giderleri için fark ücreti ödemeden sigortalıyı güvence altına alıyor. Sigortalıların daha kapsamlı, kaliteli ve daha uygun fiyatlarla sağlık hizmetlerinden yararlanabilmelerini sağlayan Generali Tamamlayıcı Sağlık Sigortası; limitsiz yatarak tedavi, limitsiz yatarak tedavi, 6, 8, 10 veya 12 doktor muayenesine kadar ayakta tedavi ve isteğe bağlı 2 farklı (standart ve genişletilmiş) check-up teminatlarından oluşuyor.

Geniş anlaşmalı kurum ağı ile kapsamlı hizmet

Türkiye sınırları içinde yaşayan, 14 gün ile 59 yaş aralığında olan, aktif SGK güvencesine sahip ve uygun fiyatlara özel hastanelerden kapsamlı bir sağlık hizmeti almayı tercih eden kişiler; yaklaşık 575 adet kurumdan oluşan Generali Tamamlayıcı Sağlık Sigortası anlaşmalı kurum ağından  yararlanabiliyor. Sigortalıların poliçeleri kapsamında yatarak tedavi teminatı ile ameliyat, hastane tedavi ücretleri, acil tedavi giderleri ve evde bakım gibi bir çok sağlık masrafı, ayakta tedavi teminatı ile doktor muayeneleri, görüntüleme, laboratuvar hizmetleri, ileri tanı yöntemleri ve fizik tedavi masrafları karşılanıyor.

Özel sağlık sigortasına ekonomik alternatif

SGK güvencesine sahip sigortalılar için özel sağlık sigortasına ekonomik bir alternatif sunan Generali Tamamlayıcı Sağlık Sigortası,  ihtiyaca göre kapsam ve anlaşmalı kurum ağı seçeneğine ek olarak  aile üyelerinin poliçe kapsamına dahil edildiği durumda indirim olanağı da sağlamaktadır.


Hibya Haber Ajansı