Türkiye’nin en iyisi seçildi

turkiyenin-en-iyisi-secildi-22062001

Türkiye’nin en iyisi seçildi

Bu yıl 18.’si düzenlenen Altın Örümcek Ödülleri’nde Bankacılık ve Finans kategorisinde Enpara.com web sitesi, Türkiye’nin en iyisi olarak seçildi. Altın Örümcek Ödülleri’nde, web, dijital pazarlama ve mobil teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen projeler ödüllendiriliyor.

 

QNB Finansbank tarafından kurulan Türkiye’nin ilk şubesiz dijital bankası Enpara.com, bu yıl 30 kategoride gerçekleşen ödül programında jüri tarafından Bankacılık ve Finans kategorisinde Türkiye’nin en iyi web sitesi seçildi. 2002 yılından bu yana Altın Örümcek Ödülleri Organizasyonu’nda web, dijital pazarlama ve mobil teknolojiler kullanılarak gerçekleştirilen projeler hem jüri tarafından seçiliyor hem de halk oylamasına sunularak geniş bir katılım sağlanıyor.

 

Altın Örümcek birinciliği ile ilgili QNB Finansbank Enpara.com’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Türkmen şunları söyledi; “Türkiye’de en köklü ödül programlarından biri olan Altın Örümcek’in en dikkat çekici tarafı birincilerin hem jüri tarafından hem de halk oylaması ile belirlenmesi. Türkiye’nin ilk ve tek bağımsız ödül organizasyonundan birincilik almak ayrıca bizim için çok anlamlı çünkü, ekibimizin sektördeki mevcut en verimli ve etkili çözümleri sunma konusunda kararlılığını da gösteriyor. Bu ödülü kazandığımız için çok mutluyuz” dedi.


Hibya Haber Ajansı