StoneAge World Petleri Oyuncuların Tadını Çıkarması için Getiriyor

stoneage-world-petleri-oyuncularin-tadini-cikarmasi-icin-getiriyor-11082011

StoneAge World Petleri Oyuncuların Tadını Çıkarması için Getiriyor

Netmarble pet-toplama mobil MMORPG’si StoneAge World için yeni PvE içerik Mino’yu Yen içeren yeni bir güncelleme açıkladı. Seviye 90 üzeri oyuncular katılabilir ve Mino ailesi Ruhtaşları, TP ve Taşlar gibi ödüller alabilirler. Ortalama seviye sınırı yeni oto avlanma alanının eklenmesiyle 109’dan 114’e yükseltildi.

Güncellemenin parçası olarak oyuncuların şimdi Manmo ailesini yakalayabilecekleri yeni bölge Quarry Trainerların fethetmesi için açıldı. Oyuncular şimdi 4★ S-Ranks sınırsız yakalamayla kazanma şansına sahipler.

StoneAge World için gelen diğer yeni içerikler şunları içerir:

  • Yeni Petler – Bino, Giro, Gino, Redon, Boro ve Tayno’yu içeren Mino ailesi petleri şimdi açıldı. Ayrıca Mechagiro Trainerların toplaması için yeni eklendi.
  • Yeni Etkinlikler
    • Mino Bilet Etkinliği- Oyuncular Mino Yen katılımına göre Trainer’ın İpi, Taşlar ve Can of Skills almak için bilet elde edebilirler
    • Mino Büyüme Etkinliği: Mino’nun seviye, yetenek, eğitim ve savaş gibi hangi şekilde büyüdüğüne bağlı olarak Et, Pet Coin ve Modification Taşı gibi çeşitli ödüller alınabilir. Oyuncular tüm görevleri bitirirse ‘Legendary-Heroic’ Tılsım alabilir.
    • Woody’nin Zar Macerası: Görevi tamamlayan oyuncular her gün harika ödüllerle takas edilebilen zar alır.

StoneAge World pet toplama ve rol yapma oyunu (RYO) mekaniklerini sorunsuzca birleştirerek tuhaf bir tarih öncesi toplulukları anlayışıyla güzel ve cesur MMO tecrübesi oluşturdu. Tectonika topraklarına maceraya çıkan oyuncular toprakları korumak için petleri toplayan, evcilleştiren ve eğiten güçlü savaşçı “Trainer” rolünü üstlenir. Dinazorlar, tüylü mamutlar, domuzlar, kurtlar ve daha fazlasıyla beraber yaklaşan Makine Uygarlığının bilinmeyen düşmanlarına karşı Tectonika’yı korumak ve tarih öncesi topluluğun eşsiz olaylarını keşfetmekle çok meşgul olacaklar.

StoneAge World şimdi İngilizce, Korece, Çince (basitleştirilmiş / geleneksel), Japonca ve Tayca dilleriyle App Store ve Google Play ile indirilebilir. StoneAge World ile daha fazla bilgi resmi web sitesi (https://stone.netmarble.com/en) ve oyunun resmi Facebook sayfasından ulaşılabilir.