Tapu.com desteğiyle evden çıkmadan gayrimenkul turu

tapu.com-destegiyle-evden-cikmadan-gayrimenkul-turu-30032011

Tapu.com desteğiyle evden çıkmadan gayrimenkul turu

Sadece ‘ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapu.com, salgın tedbirleri uyarınca evlerinde kalması gereken kullanıcılar için gayrimenkulleri uzaktan inceleme fırsatı veren “görüntülü yer gösterme hizmetini” hayata geçirdi. İlk aşamada 13 ilde devreye alınan uygulamayla kullanıcılar, canlı yayın ya da kaydedilmiş video görüntüleri aracılığıyla evlerinden çıkmadan ev ve iş yerlerini inceleme fırsatı yakalıyor.

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com, korona virüs tedbirleri dolayısıyla gayrimenkul fırsatlarını kaçırmak istemeyenlerin evlerinden çıkmadan gayrimenkulleri gezebilecekleri “görüntülü yer gösterme” hizmetini başlattı. Bu süreçte evlerinden çıkmadan teklif vermek isteyen kullanıcıların işlerini kolaylaştıran uygulama, konut ve iş yerlerini kapsayan gayrimenkuller için şimdilik bazı illerde geçerli olacak.

Uygulama için Aracılar Kulübü devrede

Geliştirmiş olduğu platform ve teknoloji sayesinde kurumsal satıcıların ekspertiz raporlu gayrimenkullerini hızla nakde çevirmelerini sağlayan Tapu.com, görüntülü yer gösterme hizmetini ilk etapta Adana, Ankara, Antalya, Bilecik, Bodrum, Kayseri, Mardin, Mersin, İstanbul, İzmir, Sakarya, Samsun ve Yalova illerinde hayata geçiriyor.

Görüntülü yer gösterme hizmeti, Tapu.com’un geçtiğimiz yıl başlattığı ve kısa sürede yurt çapında 1.000’den fazla ofise ulaşan “Aracılar Kulübü” üyelerinin yardımlarıyla hayata geçiyor. Aracılar Kulübü üyeleri, Tapu.com’un tek yetkili satış hakkına sahip olduğu gayrimenkulleri kendi alıcılarıyla buluşturan emlak danışmanlarından oluşuyor. Görüntülü yer gösterme hizmetinin uygulamaya alındığı 13 ilde Aracılar Kulübü üyesi olan emlak danışmanları, ev ve iş yerlerine ait görüntüleri kullanıcılarla paylaşacak.

Bu sayede kullanıcılar, internet üzerinden satın almak istedikleri ev ya da iş yerlerinin tüm bilgilerini görüntüler aracılığıyla eksiksiz ve şeffaf bir şekilde görme şansına erişiyor.

Farklı illere de yaygınlaştırılacak

Tapu.com’un yer gösterme hizmetine ilişkin bir açıklama yapan Tapu.com Kurucu Ortağı Emre Erşahin, “Korona virüs tedbirleri dolayısıyla evlerimizde kalmamız gereken bu süreçte, ‘şimdi gayrimenkulün sırası mı’ diye düşünenlere saygıyla, ancak ‘şimdi gayrimenkulün tam sırası’ diyen müşterilerimizi de unutmadan, hizmetlerimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz” dedi. Erşahin, “Tedbirler uyarınca hızla devreye aldığımız uygulamamız sayesinde kullanıcılarımızın evden çıkmadan tüm detaylarıyla konut ve iş yerleri hakkında bilgi edinmelerini sağlıyoruz. İlk etapta talebin daha yoğun olduğu 13 ilimizde yer gösterme hizmetimizi devreye aldık. Süreci takip ederek önümüzdeki günlerde hizmetimizi yaygınlaştırmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Sadece ‘ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapu.com, gayrimenkul fiyatının şeffaf ve rekabetçi bir ortamda, alıcıların teklifleriyle belirlenmesini sağlıyor.


Hibya Haber Ajansı