Türkiye’nin dört bir yanındaki okulların iklimlendirmesinde, Bosch Termoteknoloji ürünleri kullanılacak

turkiyenin-dort-bir-yanindaki-okullarin-iklimlendirmesinde-bosch-termoteknoloji-urunleri-kullanilacak-10042001

Türkiye’nin dört bir yanındaki okulların iklimlendirmesinde, Bosch Termoteknoloji ürünleri kullanılacak


Avrupa Birliği (AB) Okul Projeleri kapsamında iklimlendirme sektörünün öncü markalarından Bosch Termoteknoloji’nin VRF Ticari Klima Sistem çözümleri; Hatay, Ankara ve Bursa’daki okullarda iklimlendirme konforu sağlayacak.

 

 

Bosch Termoteknoloji, ticari alanda öne çıkan çeşitli ürün gamını müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda kullanıcılarıyla buluşturuyor. Oteller, havaalanları, hastaneler, alışveriş merkezleri, ofis binaları, rezidanslar gibi yüksek kapasite ihtiyacı olan ticari binalardan tek bir villaya kadar tüm yapıların verimli iklimlendirmesinde kullanılan Bosch VRF - “Değişken Debili Soğutucu Akışkan Sistemleri”, Avrupa Birliği (AB) Okul Projelerinin tercihi oldu.

 

2018 yılında temelleri atılan Avrupa Birliği (AB) Okul Projeleri kapsamında Bosch Termoteknik; iş ortaklarından Yıldız Teknik Mühendislik ile başarılı bir iş birliği yaparak, 2019 yılında Türkiye’nin farklı bölgelerindeki okul projelerine imza attı. Bosch Termoteknik, TC. Milli Eğitim Bakanlığı’nın ürünlerine verdiği uygunluk kapsamında; iş ortağı, müteahhit firma ve ilgili müşavir firmalarla da uyum içerisinde çalışarak ürünlerini 17 farklı okulla buluşturdu.

 

Bosch VRF Ticari Klima Sistemleri, yeni ürün gamıyla zenginleşiyor!

 

2020 yılındaki yeni ürün gamıyla, Bosch ticari klima sistemleri olan VRF sistemleri zenginleşerek AirFlux VRF sistemleri olarak tüketicilerle buluşuyor. Nisan 2020 tarihi itibarıyla, AF5300 tekil ve kombinasyon serisi dış üniteler, geliştirilmiş yeni nesil iç üniteler ve Bosch tarafından geliştirilen ve üretilen yeni nesil bireysel ve merkezi kumandalar satışa sunuluyor. Değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi sayesinde, yeni AirFlux VRF iklimlendirme sistemleri kolay kullanım imkânı sunarken, aynı zamanda yüksek enerji tasarrufu sağlıyor. Kullanıcıların anlık ihtiyaçlarına göre çalışma performansını ayarlayan, kısmi yükte bile yüksek verimlilik ile çalışan sistem, dış ünitelerden ve hem soğutma hem de ısıtma için kullanılabilen çok sayıda iç üniteden oluşuyor. Yeni AirFlux VRF sistem iklimlendirme çözümleri; ticari binalarda, kullanıcıların her zaman ideal konfordaki ortam şartına erişmesinde önemli ölçüde rol alıyor.

 

Bosch Termoteknoloji, kullanıcılarının taleplerini doğru anlayarak kendilerine zamanında ve en doğru ürün gamıyla hizmet veriyor. Şirket, son yıllarda gerçekleştirilen ticari ve endüstriyel alandaki projelere iş ortağı olmaya ve büyümeye devam ediyor.

 


Hibya Haber Ajansı