Marsh Türkiye’ye İki Yeni Lider

marsh-turkiyeye-iki-yeni-lider--16091901

Marsh Türkiye’ye İki Yeni Lider

Sigorta brokerliği ve risk yönetimi alanında dünyanın lider markası Marsh, Yeşim Aksüt ve Tarık Serpil’in Marsh Türkiye eş CEO’su olarak atandığını duyurdu. Marsh Orta ve Güney Doğu Avrupa Bölgesi’nde “Risk Yönetimi” ve “Marsh&JLT Özellikli Ürünler” bölümlerinin liderliği pozisyonuna atanan Hakan Kayganacı’dan görevi devralan Aksüt ve Serpil Marsh Orta ve Güney Doğu Avrupa Bölge CEO’su Lukas Herrmanns’a bağlı olarak çalışacak.

1992 yılında Allianz’ın Çalışan Yan Haklar (EH&B) Departmanı’nda kariyerine başlayan Yeşim Aksüt, 1998 yılında Marsh Türkiye’ye katıldı. Çalışan Yan Haklar (EH&B) ve Ticari - Tüketici (Commercial &Consumer) departmanlarının başarılı bir şekilde kurulmasına katkı sağlayan Aksüt, geçmiş yıllarda bu bölümlerin liderliğini de üstlendi. Aksüt, 2018 yılından itibaren Kurumsal Müşteriler Segment Lideri, Satış Lideri ve aynı zamanda Marsh Türkiye CEO Vekili olarak görevini sürdürüyordu.

Yeniden Marsh ailesine katılan Serpil, 2016 yılından bu yana Willis Towers Watson'da Genel Müdür olarak görev yapmaktaydı. İlk olarak 1996 yılında MRC Risk Danışmanı olarak Marsh Türkiye’ye katılan Tarık Serpil, sonrasında çeşitli fonksiyonların yöneticiliğini üstlendi. Enerji, inşaat ve altyapı gibi sektörlerde uzman olan Tarık Serpil, 2015 yılında Marsh EMEA İnşaat Liderliği görevini üstlendi.

Aksüt ve Serpil, müşterilerine karşılaştıkları riskleri daha iyi yönetebilmelerini sağlamak için geniş kapsamlı hizmetler ve çözümler sunan, ayrıca bu yıl 50. yılını kutlayan Marsh Türkiye'de yeni stratejilerin kurgulanmasından ve şirketin büyüme stratejileri ile planlarına uygun olacak şekilde tüm aksiyonların yönetilmesinden sorumlu olacaklar.

Lukas Herrmanns konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Uzun yıllara dayanan deneyimleriyle hem Yeşim hem de Tarık, Türkiye'deki müşterilerimize başarılı olmaları için ihtiyaç duydukları rakipsiz çözümleri ve eşsiz hizmeti sunacaklardır.”

Kaynak:lobby-pr