TÖDEB Anıtkabir'i ziyaret etti

Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği (TÖDEB) Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Komitesi ve Genel Sekreterlik ekibi Anıtkabir'i ziyaret etti. TÖDEB Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgetekin, Anıtkabir Özel Defteri'ni imz

TÖDEB Anıtkabir'i ziyaret etti

Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği (TÖDEB) Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Komitesi ve Genel Sekreterlik ekibi Anıtkabir'i ziyaret etti. TÖDEB Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgetekin, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. 

TÖDEB Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgetekin, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı yazıda şu ifadeleri kullandı: 

“Cumhuriyetimizin Kurucusu, İstiklal Mücadelemizin Kahramanı,

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK,

Bugün Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği olarak manevi huzurunda bulunmanın sevinç ve gururunu yaşıyoruz.
İlkelerinize yürekten bağlılığımızla Türkiye Cumhuriyeti'ni gösterdiğiniz muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Gelişen ve değişen ülkemizin dinamizmine uygun şekilde bilim ve teknoloji merkezinde parlak bir geleceğe doğru adım adım ilerlerken işaret ettiğiniz hedefler yolumuzda ışık olacaktır.


Fikri hür ve vicdanı hür nesillere olan inancınız, kararlılığınız, vatanseverliğiniz ve idealistliğinizden ilham alarak, ödeme kuruluşu ve elektronik para kuruluşu olan Üyelerimiz başta olmak üzere tüm finansal teknoloji sektörünün gelişmesini sağlamak ve bu alanda Türkiye Cumhuriyeti'ni uluslararası mecralarda öncü konuma getirmek için bütün gayretimizi göstereceğiz.



Üstün saygı ve minnet duygularımızla birlikte, sevgilerimizi ve şükranlarımızı sunarız.”