Minik adımlar 23 Nisan'ın 100.yılı için koşacak

minik-adimlar-23-nisanin-100.yili-icin-kosacak-16042011

Minik adımlar 23 Nisan'ın 100.yılı için koşacak

Çocuklar, bu yıl 23 Nisan'da okullarında ya da meydanlarda olamasa da ulusal egemenliğe duydukları sevgiyi özel etkinliklerle evlerinde dile getiriyor. 23 Nisan’ın 100. yılını kutlamak için harekete geçen Eker, çocukların evlerinden katılabileceği 23 Nisan 100. Yıl Çocuk Koşusu düzenliyor. 23 Nisan 100. Yıl Çocuk Koşusu aynı zamanda, katılımcıların ayrı evlerden canlı bağlanarak yarıştığı Türkiye’deki “ilk” koşu etkinliği olma özelliğini taşıyor.

Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm çocuklara bayram olarak armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılı kutlanacak.

Türkiye’de bir “ilk” olacak

Eker, içinde bulunduğumuz pandemi durumundan dolayı bu özel günde çocuklar için bir proje geliştirdi. Eker’in düzenlediği 23 Nisan 100. Yıl Çocuk Koşusu’na çocuklar evlerinden görüntülü arama ile katılabilecek. 23 Nisan 100. Yıl Çocuk Koşusu, katılımcıların ayrı evlerden canlı bağlanarak yarıştığı ve diğer evlerden izlenebilen ilk koşu etkinliği olacak.

Covid-19 salgını nedeniyle 23 Nisan’ı evlerinde kutlamak zorunda kalan çocuklara moral vermek, sporun birleştirici gücünü sergilemek isteyen Eker’in düzenleyeceği koşuya Türkiye’nin 81 ilinden 6 ve 12 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek.

Kayıt yaptıran ilk 100 katılımcı canlı yayında yarışacak

100 metrelik bir koşu etkinliği olan 23 Nisan 100. Yıl Çocuk Koşusu’na katılmak isteyen minik sporseverlerin öncelikle kayıt olması gerekiyor. Kayıtlar https://ekerkosu.com/tr/eker/23-nisan-cocuk-kosusu adresinden yapılabiliyor. Yarışmacılar kayıt olduktan sonra göğüs numaralarını yine www.ekerkosu.com sitesinden indirebiliyor.

Kayıt yaptıran ilk 100 katılımcı, koşunun Eker’in Youtube kanalı üzerinden gerçekleşecek canlı yayınına katılabilecek. Sonraki katılımcılar da aynı anda Eker’in YouTube kanalından canlı yayını takip ederek yine koşuda yerini alabilecek. Canlı yayında ayrıca minik yarışmacılarla röportajlar da yapılacak.

Sağlıklı Türkiye’nin, Cumhuriyet’e ve kazanımlarına sahip çıkan, sağlıklı beslenme ve yaşama alışkanlıkları kazanmış, düşüncesini eyleme geçiren çocuklar ile var olacağına inanan Eker, çocukları bu keyifli etkinliğe katılmaya davet ediyor.


Hibya Haber Ajansı