Kahve keyfine Özsüt imzası: Profiterol Şöleni

kahve-keyfine-ozsut-imzasi-profiterol-soleni-06032010

Kahve keyfine Özsüt imzası: Profiterol Şöleni

Profiterol Şöleni uygun fiyatlarla en keyifli kutlamalardaki yerini almak için hazır.

Kakaolu genoise kek, bitter çikolatalı mus, badem ve dünyanın en iyi çikolatası kabul edilen Valrhona ile hazırlanan benzersiz bir pasta… Üzerinde, damaklarda unutulmaz bir iz bırakan, vanilyalı özel krema ile doldurulmuş leziz profiterol topları… En kaliteli ve lezzetli malzemelerle hazırlanan mutluluk tadındaki Özsüt pastası Profiterol Şöleni, Mart ayında lezzet tutkunları için özel bir kampanya ile sunuluyor.

 

Özsüt, en keyifli kutlamaların vazgeçilmezi Profiterol Şöleni’ni ayın yıldız ürünü seçerken bu benzersiz lezzeti misafirlerine ay boyunca 90 TL’lik çok cazip fiyatla sunuyor. Fark yaratan lezzetlerin markası Özsüt, Mart ayında, kahve keyfi yapmak isteyen müdavimlerini de unutmuyor!

Sihirli dokunuşlarla hazırlanan Profiterol Şöleni’nin bir dilimi ve ona eşlik eden Özsüt’ün enfes Americano kahvesi ise yalnızca 22,5 TL’ye misafirlerle buluşarak tatlı ve kahve keyfine keyif katıyor.

 

Özsüt hakkında:

Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 45 ilde 155’in üzerinde mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt, geleneksel tatları yurt dışında ki mağazalarına da taşıyor. Bu doğrultuda, Azerbaycan’da bulunan mağazanın yanı sıra, başkent Bakü’de iki mağaza daha açıldı. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.


Hibya Haber Ajansı