QNB Finansfaktoring ile işlemlerinizbir tık yakınınızda

qnb-finansfaktoring-ile-islemlerinizbir-tik-yakininizda-09032002

QNB Finansfaktoring ile işlemlerinizbir tık yakınınızda

Kullanıcılar, mobilden veya internet adresi üzerinden dakikalar içerisinde faktoring başvurusu yaparak, faturalı alacaklarını hızlıca nakde çevrilebiliyor. Böylece çekin vadesi beklenmeden finansman ihtiyacı karşılanabiliyor.

 

QNB Finansfaktoring dijital uygulaması ile çek üzerinde yer alan kare kod okutularak, çek ve fatura fotoğrafları yüklenip hızlı ve kolay bir şekilde başvuru tamamlanabiliyor. Başvuru sonucu dakikalar içerisinde cep telefonuna SMS olarak iletiliyor. Ayrıca, uygulamalardan en yakın QNB Finansfaktoring veya QNB Finansbank şubesine adres tarifi de alınabiliyor.

 

 

QNB Finansfaktoring Genel Müdürü Nergis Ayvaz Bumedian konuya ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi; “Müşterilerimizin dijital dünyanın yarattığı imkânlardan daha fazla yararlanmaları için bu alana yatırımlarımıza hız verdik. Tüm sistem alt yapımızı değiştirip uçtan uca otomasyon sağlayarak mobil ve web uygulamamızı hayata geçirdik. Müşterilerimiz, cepten, tabletten veya internet adresimizden işlem başvurusu yapabiliyorlar. Bu uygulamalar ile çekin vadesini beklemeden finansmana erişim, daha hızlı ve kolay hale geldi. Artık faktoring hizmetimizi KOBİ müşterilerimizin ayağına götürüyoruz. Müşterilerimiz, ne zaman, nerede olurlarsa olsunlar faktoring başvurusu yapabilecekler. Dijital alanda yenilikçi atılımlarımıza devam edeceğiz.”


Hibya Haber Ajansı