NN Hayat ve Emeklilik’in yeni blogu yayında

nn-hayat-ve-emeklilikin-yeni-blogu-yayinda-10032011

NN Hayat ve Emeklilik’in yeni blogu yayında

NN Hayat ve Emeklilik, ‘Önce Sen’ mottosunu yeni içeriklerle zenginleştirmeye devam ediyor. ‘Çünkü Başka Sen Yok’ blogunda hayata dair konular yer alıyor.

 

Dünyanın köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, ‘Önce Sen’ mottosu ile müşterilerine kendilerini önemli ve değerli olduklarını hissettirecek, keyifli bir blogu hayata geçirdi.

 

Çünkü Başka Sen Yok blogu, yoğun iş yaşamında insanlara nefes aldırmayı ve hayatın sıradan akışına mutluluk katmayı amaçlıyor. Blogda, insanların görmekten, duymaktan, denemekten mutlu olacağı içerikler yer alıyor.

 

“Her anı dolu dolu yaşa, Çünkü Başka Sen Yok”

 

Çünkü Başka Sen Yok’u büyük bir heyecan ve özenle hazırladıklarını belirten NN Hayat ve Emeklilik Genel Müdür Vekili Didem Özsoy Dirican; “Emeklilik hizmetlerimiz ve sigorta alanındaki ürünlerimizle müşterilerimizin finansal geleceklerini güvence altına almalarına yardımcı oluyoruz.

Öte yandan, en başından beri kendimizi bu misyonla sınırlamadık.

NN Hayat ve Emeklilik’te biz hayatın her anını dolu dolu yaşamaya, yarını düşünürken bugüne dair hayaller de kurabilmeye inanıyoruz. Bu inançla, ‘Çünkü Başka Sen Yok’ diyerek çıktığımız bu yolda şimdi bir adım daha attık; müşterilerimizin hayattan daha fazla keyif alabilmeleri ve hayallerine ulaşabilmelerine yardımcı olacağını düşündüğümüz yepyeni bir blog tasarladık.

Blogda yer alan içeriklerin, günümüzün yoğun iş temposunda müşterilerimize sağlıklı ve zinde yaşama yolunda yardımcı olmanın yanında, kişisel gelişimlerine de katkı sunacağına inanıyoruz” dedi.

 

Hayallere ilham kaynağı olacak

Alanında uzman bir ekip tarafından hazırlanan Çünkü Başka Sen Yok blogunda özel röportajlar, kültür-sanat dünyasından bilgiler, sağlık ve beslenme önerileri, sanat ve spor etkinlik haberleriyle güncel, hayatın içinden, takip etmekten keyif alınacak birçok içerik yer alıyor.

 

Cunkubaskasenyok.com, sürekli güncellenen içeriklerle takipçilerinin gününe renk katmayı amaçlıyor. Site ayrıca insanların hayallerini ertelemeyerek peşlerinden gitmeleri için bir ilham kaynağı niteliği taşıyor.


Hibya Haber Ajansı