Boomerang’dan çocuklara ödüllü 23 Nisan yarışması

boomerangdan-cocuklara-odullu-23-nisan-yarismasi--14042001

Boomerang’dan çocuklara ödüllü 23 Nisan yarışması

Aile boyu kahkahanın kanalı Boomerang, 23 Nisan’ın 100. yılına ve yeni yaşına özel çocuklar için  muhteşem ödüllerin olduğu bir yarışma hazırladı.  www.boomerangtv.com.tr websitesindeki yarışmaya katılan 1 kişi Tivibu GO sinema paketi üyeliği ve çocukların evde çizim yaparak eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacak Wacom çizim tableti; 10 kişi ise ailelerin evde birlikte eğlenceli vakit geçirebileceği Tivibu Go sinema paketi üyeliği kazanıyor. Ayrıca, kazanan herkese muhteşem Boomerang ürünleriyle dolu sürpriz hediye paketi armağan ediliyor.

Maşa ile Koca Ayı, Oggy ve Hamam Böceği, Mr Magoo, Taffy gibi çizgi filmlerin yanı sıra Tom ve Jerry, Bugs Bunny, Scooby Doo, Sevimli Kahramanlar’ın da evi olan Boomerang, çocuklar için hem 23 Nisan’ın 100. yılına hem de Boomerang’ın Türkiye’deki 4. yaşına özel yarışma hazırlıyor. 26 Nisan tarihine kadar www.boomerangtv.com.tr websitesinde devam edecek yarışmada çocuklara, 23 Nisan ile ilgili sorular soruluyor. Kazanan 1 kişiye 12 ay boyunca sürecek Tivibu Go sinema paketi üyeliği ve Wacom çizim tableti; 10 kişiye Tivibu Go Sinema Paketi Üyeliği ve kazanan herkese sürpriz Boomerang hediye paketi armağan ediliyor.

 

 

Boomerang 4 Yaşında

Çocukların en sevdiği çizgi filmlerin adresi olan Boomerang, 23 Nisan ile birlikte yeni yaşını www.boomerang.com.tr ve Boomerang Youtube Kanalı’nda yayınlanacak 100 dakikalık özel video serileri, oyunlar ve kliplerle kutluyor.

 

Birbirinden Eğlenceli Oyunlar ve Videoların Adresi boomerangtv.com.tr

Tom ve Jerry, Grizzy ve Lemmingler, Mr Bean, Lamput, Happos Ailesi, Cesur Köpek Pat, Sevimli Kahramanlar gibi Boomerang karakterlerinin yer aldığı eğlenceli videolara ve oyunlara da www.boomerang.com.tr  adresinden ulaşabiliyor.

 

Ayrıca çocuklar, Yap ve Yarış ile Happos Ailesi Oyun Zamanı oyunlarını tüm uygulama merkezlerinden ücretsiz olarak indirip, Sevimli Kahramanlar, Scooby Doo ve daha birçok Boomerang karakterinin olduğu birbirinden eğlenceli oyunları oynuyor.

Kaynak:GoodWorks
Hibya Haber Ajansı