Estetikte son nokta!

estetikte-son-nokta-12091911

Estetikte son nokta!

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte farklı bir boyut kazanan cilt bakımı ve medikal estetik uygulamaları, 30 yaş altındaki insanların estetiğe bakış açısını değiştirdi. Günümüzde tüm dünyada estetik ameliyatlar yerini medikal estetik dokunuşlara bırakmış durumda. Gün içerisinde yapılabilen basit uygulamalarla her yaştan insanlar için sıradan hale gelen uygulamalara ilgi her geçen gün artıyor. Genç nüfusun yoğun olduğu Türkiye’de de yaygınlaşan cilt bakımı ve medikal estetik uygulamaları, sektörün de gelişmesine katkı sağlıyor. Türkiye ve dünyadan uzman estetisten ve dermatologlar bu kez CNR Beautiy &Wellness Show İstanbul’da bir araya geliyor. Fuarda hem bu alandaki son teknolojiye sahip ürün ve uygulamalar sergilenecek hem de ‘Ciltte Yaşlanma Yönetimi’ ile ‘Estetik Cerrahide Doğru Bilinen Yanlışlar’ tartışılacak.

Güzellik sektörü tek çatı altında

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından KOSGEB'in destekleriyle düzenlenen CNR Beauty & Wellness Show İstanbul, 19-22 Eylül tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını açıyor. İlki geçen yıl düzenlenen ve yoğun ilgi gören CNR Beauty & Wellness Show İstanbul, bu yıl 15.000 metrekarelik alanda cilt bakımı, medikal estetik, kişisel bakım ve kozmetik sektörlerini aynı platformda bir araya getirecek. Fuar birbirinden özel şovlarla ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak.

Gündelik ve profesyonel makyajın sırları paylaşılacak

4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarın birinci ve ikinci gününde gündelik ve profesyonel makyajın sırları paylaşılacak. Ünlülerin Makyaj Artisti Ahu Aydemir, fuarın ilk günü günlük makyajda kullanabilecek göz makyajı tüyolarını çok özel bir workshopta ziyaretçilere anlatacak. İkinci gün ise yerli ve yabancı TV şovlarında makyaja kattığı yeniliklerle Türkiye'nin en iyi makyözlerinden biri olarak gösterilen Pınar Aktaş, özel bir workshopta profesyonel makyajın sırlarını açıklayacak. Fuarın ikinci gününde Anka Fest Şov ekibi de son moda saç tasarımlarını ziyaretçilere sergileyecek.

Ciltte Yaşlanma Yönetimi ve Estetikte Doğru Bilinen Yanlışlar

Fuar cilt bakımı ve medikal estetik uygulamalarıyla da ön plana çıkacak. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında birçok ödülün sahibi olan, ünlülerin estetik uzmanı Op. Dr. Tamer Şakrak, fuarın ilk günü 'Estetik Cerrahide Doğru Bilinen Yanlışlar, Sorunlar ve Çözüm Önerileri' başlıklı bir oturumda konuşmacı olacak. İkinci gün Mezoterapi Derneği’nin kurucu hekimlerinden Doç. Dr. Şule Güçlü Şakrak’ın “Ciltte Yaşlanma Yönetimi” konusunu tartışmaya açacağı fuarda, üçüncü günü ise Güzellik Uzmanları SPA İşletmecileri ve Eğitmenleri Federasyonu Başkanı Rıfat Kıyıcı, Lazer Teknolojileri Eğitim Semineri’nde IPL ve lazer epilasyon yöntemlerine ilişkin detayları paylaşacak. Fuar kapsamında ayrıca estetisyenlik mesleğine ilgili duyan ziyaretçiler için, bu alanda eğitim veren kurslar tarafında, stantlarında mesleğin inceliklerine dair bilgiler verilecek.

Kaynak:cnr