Kitchen Turkey sektörün ilgi odağı haline geldi

kitchen-turkey-sektorun-ilgi-odagi-haline-geldi-29032012

Kitchen Turkey sektörün ilgi odağı haline geldi

UNICERA İstanbul Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’yla 10 - 14 Mart 2020 tarihleri arasında eş zamanlı olarak düzenlenen Kitchen Turkey Özel Bölümü, dünyanın en değerli markalarını sektör profesyonelleriyle bir araya getirdi. 5 günde 12 bin 139 ziyaretçisini ağırlayan Kitchen Turkey’de mutfağa dair her şey görücüye çıkarıldı.

 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından Ahşap Mutfak ve Banyo Mobilyası Sanayici ve İthalatçıları Derneği (MUDER), Türkiye Seramik Federasyonu (TSF), Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliği ve KOSGEB desteğiyle organize edilen UNICERA İstanbul Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Kitchen Turkey Mutfak Banyo Mobilyaları ve Ankastre Cihazlar Özel Bölümü, 10 - 14 Mart 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırladı. 5.262 metrekarelik alanda dünyaca ünlü 32 firmanın binlerce ürününün sergilendiği fuarı, 5 günde 12 bin 139 sektör profesyoneli ziyaret etti.

 

Coğrafyanın en kapsamlı ve prestijli mutfak ürünleri fuarı

 

Ev ve mutfak eşyaları sektörü, elektronik malzemelerden mutfak evyelerine, havalandırma sistemlerinden yıkama ve pişirme ünitelerine kadar tüm mutfak ürünlerini Kitchen Turkey Mutfak Banyo Mobilyaları ve Ankastre Cihazlar Özel Bölümü’nde ziyaretçilerin beğenisine sundu. Dünyanın en değerli markalarını tek çatı altında buluşturan fuarın bu özel bölümünde A’dan Z’ye tüm mutfak ürünleri tanıtıldı. Türkiye ve yakın coğrafyanın en kapsamlı ve prestijli mutfak ürünleri fuarı hedefiyle hayata geçirilen Kitchen Turkey’de, mutfak ürünleri dünyasındaki en yeni trend ve tasarımlar, fuarı ziyaret eden 12 bin 139 sektör profesyoneline tanıtıldı.

 


Hibya Haber Ajansı