Revlon’dan Kusursuz Fotoğraflar İçin Yeni Koleksiyon:”PhotoReady Candid’’

revlondan-kusursuz-fotograflar-icin-yeni-koleksiyonphotoready-candid-10091904

Revlon’dan Kusursuz Fotoğraflar İçin Yeni Koleksiyon:”PhotoReady Candid’’

Kozmetik ve kişisel bakımın vazgeçilmez adresi Watsons’ın sevilen makyaj markası Revlon, cildinde kusursuz ve aynı zamanda doğal bir görünüm arayanları yeni koleksiyonu ‘PhotoReady Candid’ ile tanıştırıyor. Makyaj tutkunlarının vazgeçilmez markası Revlon, yeni koleksiyonu “PhotoReady Candid’’i kusursuz bir cilt görünümüne sahip olmak isteyenlerin beğenisine sunuyor. Fondöten, kapatıcı ve pudra olmak üzere üç farklı üründen oluşan koleksiyon her cilt tipi ve rengine uygun ürün seçeneklerinden oluşuyor ve uygulandığı andan itibaren gün boyu süren bir doğal kapatıcılık ve koruma sağlıyor. Birlikte kullanıldığında üçlü bir kapatıcı ve koruma etkisi gösteren koleksiyon ürünleri, kadifemsi formülleri ile günün her anında selfie ve fotoğraflarda da cildinizin kusursuz görünmesine yardımcı oluyor.

Revlon PhotoReady Candid Fondöten ile günün her saati ilk anki gibi kusursuz bir görünüm

Revlon PhotoReady Candid Fondöten, içeriğindeki kirlilik önleyici aktioksidanlar ve anti mavi ışık bileşenleri sayesinde ciltteki kusurları profesyonelce kapatmaya yardımcı olur. Kremsi yapısı, nemlendirici ve koruyucu özler içeren formülü sayesinde Revlon PhotoReady Candid fondöten, uygulandığı andan itibaren ağırlık yapmadan gün boyunca rahat bir kullanım imkanı tanıyor.

Paraben, sert koku, ve sentetik madde içermeyen fondöten, her cilt tipine uyum sağlayan renk alternatifleriyle bakımlı bir kusursuzluk vadediyor. En iyi kapatıcılık ve cilt tonu uyumu için Revlon PhotoReady Candid fondötende 6 farklı ton alternatifi bulunuyor.

Revlon PhotoReady Candid kapatıcı ile tüm gün sürecek kapatıcı etkisi

Profesyonel makyajların en büyük tamamlayıcısı Revlon PhotoReady Candid kapatıcı, hafif yapısı ve güçlü formülü ile göz çevresindeki koyu renkli halkaları ve ciltteki kızarıklıkları saniyeler içinde ortadan kaldırabilme imkanı sunuyor. İçeriğindeki kafein sayesinde yorgun ciltlere anında canlı bir görüntü veren Revlon PhotoReady Candid kapatıcı makyajlarda uzun süre kalıcılık ve kusursuzluk sağlıyor.

Revlon PhotoReady Candid pudra ile hafif dokulu gün boyu kalıcılık

Koleksiyonun bir diğer ürünü Revlon PhotoReady Candid pudra ise fondöten ve kapatıcı uygulamaları sonrasında mükemmel bir sabitlik sağlıyor. Ultra ince ve yarı saydam yapısı sayesinde ciltte ayrı bir katman oluşturmayan pudra aynı zamanda istenmeyen beyaz katmaların da önüne geçiyor, makyajın gün boyu sabit ve taze kalmasına yardımcı oluyor. Her cilt tonuna en uygun renk pigmentine sahip Revlon PhotoReady Candid pudra, sürüldüğü andan itibaren cilt ile bütünleşerek doğal bir aydınlık ve ışıltı sunuyor. Pudranın kapağının içindeki minik gözenekler topaklaşmayı önleyerek ürünün cilde kolayca uygulanmasını sağlıyor.

Watsons’ta her zaman daha fazlası var!

**Belirtilen fiyatlar Eylül güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Watsons Revlon PhotoReady Candid Fondöten: 79,90 TL

Watsons Revlon PhotoReady Candid Kapatıcı: 62,90 TL

Watsons Revlon PhotoReady Candid Pudra: 79,90 TL