Yenilenen arayüzü ile “BiLira” Türkiye’yi kripto para ile tanıştırmak istiyor

yenilenen-arayuzu-ile-bilira-turkiyeyi-kripto-para-ile-tanistirmak-istiyor-19022009

Yenilenen arayüzü ile “BiLira” Türkiye’yi kripto para ile tanıştırmak istiyor

Türkiye’nin blokzincir tabanlı ve Türk Lirası’na endeksli stabil kripto para birimi BiLira, Aralık ayında ilk lansmanını yaptığı arayüzünü şimdi yeniledi. Arayüz, kullanıcı deneyimi açısından güçlendirilirken yeni web 3.0 entegrasyonu ile kullanıcıların dijital cüzdan deneyimini de kolaylaştırıyor.

 

Herkesin geleceğin finans dünyasında eşit haklara sahip olması ve merkeziyetsiz internet - dağıtık finans ürünleri ile bağlantı kurabilmesi amacıyla geliştirilen ve geçtiğimiz Aralık ayında lansmanı yapılan BiLira iki ay gibi kısa bir sürede topladığı geri bildirimler ile arayüzünü yenileme kararı verdi. Yenilenen arayüze https://app.bilira.co/ bağlantısından erişilebiliyor.

 

Herkes BiLira ile kripto para dünyasında işlem yapmayı deneyimleyecek

BiLira yeni sürümünde Web 3.0 entegrasyonu ile kullanıcılara dijital cüzdanlarına direkt bağlanma fırsatı sunuyor. BiLira hali hazırda 20’den fazla dijital cüzdana erişim hakkı veriyor. Bu cüzdanlarla kullanıcılar alım, satım ve takas işlemlerini yeni platform üzerinden artık daha kolay ve rahat bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Yine aynı şekilde dijital cüzdanını bağlayan kullanıcı, Dijital Cüzdan açık adresine direkt olarak veya QR kodla Dijital Varlık yatırabiliyor, ERC-20 standartlarına uygun dijital varlıkları transfer edebiliyor.

 

Ethereum blokzinciri üzerinde işlem gerçekleştirmek isteyen kullanıcıları da düşünen BiLira, bu imkanı da eklediği yeni platformunda BiLira satın alma işlemlerinin yanında isteyen kullanıcılara 5, 10, 15 veya 20 TL’lik Ethereum alma opsiyonları sunuyor.

 

Tüm güncellemeler, hazırlanan özel videodan incelenebiliyor: https://www.youtube.com/watch?v=wpstVoshm7I&feature=youtu.be

 

BiLira Kurucusu ve CEO’su Sinan Koç “BiLira olarak hedefimiz, blokzincir ve kripto para dünyasının kapılarını, bu konu hakkında hiçbir deneyimi olmayan insanlara açmak. Bunu başarabilmek adına da platformumuz üzerine çeşitli merkeziyetsiz finans uygulamalarını entegre etmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” açıklamasını yaptı.

 

BiLira, kullanıcılarına her zaman, 1 Türk Lirası karşılığında 1 BiLira satın alabilmelerini ve 1 BiLira’yı 1 Türk Lirası olarak nakit paraya dönüştürebilmelerini sağlıyor. Ethereum ağı üzerine kurulu ilk stabil kripto para birimi olan BiLira, tüm ERC-20 standart dijital cüzdanlarla uyumlu altyapıya sahip.

 

Dijital cüzdan Argent, BiLira ile Türkiye’deki kullanıcılarla buluşuyor

Geleceğin finans dünyasında tüm kullanıcıların kendi finansal özgürlüklerine sahip olması için çalışan BiLira, bu konuda son olarak kripto para topluluğunda önemli bir yeri olan Argent dijital cüzdan sağlayıcısı ile özel bir iş birliğine gitti. İş birliği kapsamında, BiLira kullanıcıları sıra beklemeksizin Argent dijital cüzdana sahip olabiliyor.

 

BiLira, tüm kripto kullanıcılarını Telegram kanalına davet ediyor

Yine aynı şekilde, doğru ve eksiksiz bilgiyi her kesimden kişiye ulaştırmak isteyen BiLira, tüm sosyal medya kanallarında kullanıcılarından gelen soru ve geri bildirimleri şeffaf bir şekilde tartışmaya açıyor. Blokzincir ekosisteminin temel ilkelerinden biri olan şeffaflıktan ilham alan BiLira, herkesi aklındaki tüm soru ve geri bildirimleri paylaşması için başta Twitter ve Telegram kanallarına davet ediyor.

 

İtibari-teminatlandırılmış yaklaşım sunarak tasarlanan BiLira, çoklu üyelerden oluşan ağ ile çoklu likidite ve rezerv sağlamayı hedefliyor. Ters ibraz riski bulunmayan stabil kripto para birimi olarak geliştirilen BiLira sahip olduğu teknolojisinin odağına şeffaflığı koyuyor. Bu şeffaflık sayesinde tüm hareketlerin halk tarafından istendiği an takip edilmesi sağlanıyor. BiLira üzerinde yapılan tüm işlemler blokzincir takip sistemi olan Etherscan.io üzerinden takip edilebiliyor:

 


Hibya Haber Ajansı