Online jeneratör satış sitesi shop.aksa.com.tr yayında

online-jenerator-satis-sitesi-shop.aksa.com.tr-yayinda-08042011

Online jeneratör satış sitesi shop.aksa.com.tr yayında

Jeneratör sektörünün lider markası Aksa Jeneratör, sektördeki ilk e-ticaret uygulamasını başlattı. Shop.aksa.com.tr adresi üzerinden Aksa’nın geniş yelpazede sunduğu ürünleri incelemek ve hızlı biçimde satın almak mümkün.

Aksa Jeneratör, Türkiye’de e-ticaret üzerinden jeneratör satış uygulamasını başlatan ilk jeneratör üretici firması oldu. Ev, kamp, iş yeri ve endüstriyel kullanım için portatif jeneratörlerin satışa sunulduğu shop.aksa.com.tr hizmete girdi.

Aksa Jeneratör’ün dünyadaki üretim ve pazarlama trendlerini yakından izleyerek müşterinin tüm ihtiyaç ve satın alma davranışlarına uyumlu yapısını güçlendirmeyi amaçladıklarını belirten Aksa Jeneratör Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Rıdvan Özer “E-ticarette ürün çeşitliliğini artırarak müşteri odaklı alternatif satış kanallarımızı geliştireceğiz” dedi.

Yılsonuna kadar shopaksa.com.tr üzerinden alışverişlerle yurt içi portatif jeneratör satışlarında yüzde 20 artış sağlamayı hedeflediklerini belirten Özer şunları söyledi: “Endüstriden günlük kullanıma geniş bir yelpazedeki ürünlerimizi uygun platformlarda ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyoruz. Yeni ürün ve uygulamalarımızı hayata geçiriyoruz. Aksa Jeneratör, kurulduğu 1962 yılından bu yana hizmet verdiği endüstrilerin ihtiyaçlarına uygun yenilikçi çözümler geliştirerek büyüdü ve global bir şirket haline geldi. 170 ülkeye satışı olan, dünyanın ilk beş üreticisi içinde olma konumumuzu daha da üst sıralara taşıma hedefimiz doğrultusunda çok yönlü bir çalışma içindeyiz. e-ticaret hizmetini de tüm dünyada yaygınlaştırmayı istiyoruz” dedi.


Hibya Haber Ajansı