Kalebodur’dan ‘Arşivdeki Fotoğraflar’ yarışması

kalebodurdan-arsivdeki-fotograflar-yarismasi-08042003

Kalebodur’dan ‘Arşivdeki Fotoğraflar’ yarışması

Kalebodur, toplumu ve mimarlığı ilgilendiren değerlere sahip çıkma misyonuyla gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen marka, kentsel yapılı çevre ile ilgili çektiğiniz fotoğrafları arşivden çıkarmaya, Instagram’dan #kalebodurarsivden hashtagi ile paylaşmaya çağırıyor.

Sosyal sorumluluk projeleri ve özellikle kültür, sanat alanında yaptığı sponsorluklarla, Türkiye’de mimarlık kültürünün gelişmesine katkıda bulunan Kalebodur, ‘Arşivdeki Fotoğraflar’ yarışması ile profesyonel, yarı profesyonel ya da amatör olarak fotoğrafla ilgilenenlerin fotoğraflarını arşivlerinden çıkarmaya davet ediyor. Seçici kurulunu Melike Altınışık, Emre Dörter, Yeşim Hatırlı, Enis Öncüoğlu, Tanju Özelgin, Pelin Özgen, Firuz Soyuer gibi ünlü mimar ve tasarımcıların oluşturduğu ‘‘Arşivdeki Fotoğraflar’ yarışmasına Kalebodur’un instagram sayfası üzerinden 4 Mayıs’a kadar başvurular yapılabilecek.

Yarışmada birinci seçilecek eserin sahibine Frank Gehry, Margaret Atwood, David Lynch gibi kendi alanlarında önemli isimlerin yer aldığı MasterClass derslerine 1 yıllık sınırsız erişim hakkı verilirken, dereceye giren diğer çalışmalar ise yine MasterClass paketleri ve Atölye Kale ürünleriyle ödüllendirilecek.

Yarışma detaylarına Kalebodur Instagram sayfası veya ‘Arşivdeki Fotoğraflar’ web adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı