Interop Tokyo 2020 Fuarı’nda HUAWEI`ye sekiz ödül

interop-tokyo-2020-fuarinda-huaweiye-sekiz-odul-10062002

Interop Tokyo 2020 Fuarı’nda HUAWEI`ye sekiz ödül

COVID-19 salgını, farklı sektörlerde önemli değişimlere yol açsa da bilgi teknolojileri ve iletişim endüstrisi hızla gelişmeye devam ediyor. Japonya'nın en büyük bilgi teknolojileri fuarı Interop Tokyo 2020 de bu gelişmelerin sahne aldığı önemli global etkinlikler arasındaydı. HUAWEI'nin yenilikçi ürün ve çözümleri, markanın kararlı Ar-Ge yatırımlarının getirisi olarak, Japonya’daki etkinlikten sekiz ödülle dönmeyi başardı.

 

 

HUAWEI, Interop Tokyo 2020 kapsamında, en gelişmiş teknolojik yenilikleri ve uygulamaları sergilerken, yapay zeka, IoT, uç bilişim ve endüstriyel internet gibi birçok alanda sunduğu 14 önemli çözümü ekosistemle paylaştı. 13 Nisan’da kapılarını açan fuar, online etkinliklerle 30 Haziran’a kadar devam edecek.

 

HUAWEI, Interop Tokyo 2020 teknoloji fuarı “Best of Show Awards” değerlendirmesinde, sekiz ayrı ürün ve çözümüyle önemli ödüller kazanarak adından söz ettirdi. HUAWEI’nin ödül aldığı ürün, çözüm ve kategoriler ise şöyle sıralanıyor;

 

  • Ağ Altyapısı Büyük Ödülü: Endüstrinin ilk süper C-bant iletim cihazı, OptiXtrans OSN 9800 M12.
  • Bulut Altyapısı Büyük Ödülü: AI döneminde veri merkezleri için endüstrinin en yüksek yoğunluklu 400 GE hat kartı olan CloudEngine 16800 veri merkezi anahtarı.
  • Sunucu ve Depolama Büyük Ödülü: HUAWEI'nin çekirdek üretim ve işlem senaryolarına yönelik yeni nesil flash depolama ürünü OceanStor Dorado 8000/18000 V6.
  • IoT Büyük Ödülü: HUAWEI Edge Computing Gateway AR502H.
  • Tesis Kategorisi Büyük Ödülü: HUAWEI eMIMO uç bilgi işlem tesisi çözümü.
  • AI Kategorisi: Atlas 900 AI.
  • Kurumsal BT Özel Ödülü: HUAWEI 5G AR NetEngine AR6000.
  • Ağ Altyapısı Özel Ödülü: AI destekli veri merkezi bağlantısı çözümü, HUAWEI OptiXtrans DC908.

HUAWEI ödüllerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; tüm müşteri ihtiyaçlarına yönelik daha rekabetçi ve yenilikçi bilişim ürün ve çözümleri sunmak üzere, uzun vadeli Ar-Ge'ye yatırımlarına devam edeceğini vurguladı.


Hibya Haber Ajansı