Ege’nin en taze mahsulleri yeniden Ege Perla’da

egenin-en-taze-mahsulleri-yeniden-ege-perlada--12032002

Ege’nin en taze mahsulleri yeniden Ege Perla’da

İzmirli Ege Perla; en taze mahsuller, en organik sebze ve meyveleriyle Biricik Çiftlik’in ürünlerinin yer alacağı Organik Pazar’ı misafirleriyle buluşturuyor.

 

Her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kurulan tezgahlarla sağlıklı kuruyemişlerin, bakliyatlar ile doğal sebze ve meyvelerin bir arada olduğu Organik Pazar’da doğal ürünler uygun fiyatlarla tüketiciye sunuluyor.

 

Tamamı Türkiye’de üretilerek seçilen Ege Perla Organik Pazar’da ürünler, eski usullerle ve doğal yöntemlerle, kadın emeğine de değer verilerek tüketiciye ulaşıyor. 2012 yılında kurulan Biricik Çiftlik, çevreye ve sağlığa zarar vermeyen yöntemlerle tarımı ve bu yöntemle üretilen yöresel ürünleri destekliyor.

 

Ege Perla Organik Pazar’da organik kuruyemişler, Ege Bölgesi’nden soğuk sıkım üretilen zeytin ve zeytinyağlar, Sivas ve çevresinde 1740 rakımdaki arı çiftliklerinden gelen ballar, şekersiz reçeller, eski usül üretilen salça ve sirkeler, katkısız un, bakliyat çeşitleri, Çölyak hastalarına uygun besinler, Erzincan özel mayasından yapılan peynirler, organik yumurta ve birtakım doğal kişisel bakım ürünleri bulunuyor.

 

Yarı açık alışveriş merkezi modeliyle kurgulanan ve yönetimini Kanyon Yönetim’in üstlendiği Ege Perla, Alışveriş ve Yaşam Merkezi konseptinin yanı sıra farklı peyzaj, mimari özellikleri, kültür ve sanat etkinlikleri ve duyarlılığıyla İzmir’e değer katmaya devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı