Mikro Yazılım'dan perakendenin kahramanlarına tam destek

mikro-yazilimdan-perakendenin-kahramanlarina-tam-destek-01042010

Mikro Yazılım'dan perakendenin kahramanlarına tam destek

Her sektörden küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelere özel geliştirdiği kullanımı kolay, fonksiyonel, ticari yazılım ve e-dönüşüm çözümleri sunan Mikro Yazılım, zor günler geçirdiğimiz bu dönemde iş yerini açık tutan esnafa verdiği desteği sürdürüyor. Mikro Yazılım, perakende sektöründeki güncel versiyonlarını kullanan e-Dönüşüm müşterilerine, yaklaşık 2 aylık e-Fatura işlem ihtiyaçlarını karşılayacak oranda bedelsiz kontör desteği sağladı.

Türkiye’nin en yaygın e-Dönüşüm hizmeti veren şirketi Mikro Yazılım, bu zor günlerde hem iş yerlerini hem de gönüllerini açık tutan perakendecilere destek veriyor. Perakende sektöründeki güncel versiyonlarını kullanan e-Dönüşüm müşterilerine yaklaşık 2 aylık e-Fatura işlem ihtiyaçlarını karşılayacak oranda bedelsiz kontör desteği sağlayan Mikro Yazılım, destek kampanyasını #perakendekahramanları başlığı ile duyurdu.

Gece gündüz marketlerini, iş yerlerini açık tutarak millete destek veren kahramanların yanında olduklarını vurgulayan Mikro Yazılım Genel Müdürü Alpaslan Tomuş, “Perakende alanında en çok tercih edilen yazılım şirketlerinden biri olarak iş yerlerini gönülleri gibi millete açan perakendecilere verdiğimiz destekle esnafımızın yanında duruyoruz. Bu kapsamda bizi tercih eden perakende kahramanlarına yaklaşık 2 aylık e-Fatura işlem ihtiyaçlarını karşılayacak oranda bedelsiz kontör desteği sağladık. Bu desteği, içinde bulunduğumuz zor dönemde bu sürecin kahramanlarından olan perakendecilere şirketimiz olarak minnetimizi göstermek amacıyla, karşılık beklemeden sağladık, sağlıklı günlerde kullanmalarını diliyoruz” dedi.


Hibya Haber Ajansı