Westworld 3. sezonuyla beIN connect’te

westworld-3.-sezonuyla-bein-connectte-14032005

Westworld 3. sezonuyla beIN connect’te

İlk iki sezonuyla tüm dünyada büyük ses getiren, Emmy ödüllü Westworld’ün yeni sezonunun ilk bölümü, 15 Mart Pazar’ı 16 Mart Pazartesi’ye bağlayan gece saat 04:00’te, ABD ile eş zamanlı olarak beIN CONNECT’te yayınlanacak.

 

On yedi aylık hasretin ardından hayranların heyecanla yeni sezonunu beklediği Westworld Türkiye’nin lider platformu Digiturk’te ve herhangi bir taahhüt gerekmeden internet üzerinden üye olunabilen beIN CONNECT’te izlenebilecek.

 

Westworld, yeni sezonunun ilk bölümü ile 15 Mart Pazar’ı 16 Mart Pazartesi’ye bağlayan gece saat 04:00’te, ABD ile eş zamanlı olarak Türkçe altyazı seçeneği ve HD görüntü kalitesiyle sadece beIN CONNECT’te. Türkçe dublajlı bölümleri ise her Pazartesi saat 23:00’de Digiturk 2 no’lu beIN SERIES SCI-FI’da izleyicileriyle buluşacak.

 

Dolores, insanlığa karşı bir savaşa hazırlanıyor!

Dizinin ikinci sezonu biterken, bazı robotların son nefesini verdiklerine, birçoğunun ise Vahşi Batı’nın ötesine geçtiklerine, gerçek hayata karıştıklarına tanık olunmuştu. Yeni sezonda ise Dolores’in (Evan Rachel Wood) insanlığa karşı bir savaşa hazırlanırken, Bernard’ın (Jeffrey Wright) onu durdurmaya çalıştığına, Maeve’nin (Thandie Newton)ise yeni bir ‘alem’de tanıdık yüzlerle yeniden bir araya geldiğine şahit olunacak. Luke Hemsworth (Ashley), Rodrigo Santoro (Hector) ve Ed Harris (Siyah Giyen Adam)yeni sezonda da seyirci ile buluşmaya devam edecek.

 

Yeni sezonda sürpriz isimler

Yeni sezon, aynı zamanda sürpriz isimlerle sezona damga vurmayı hedefliyor. Bu isimlerden en dikkat çekeni inşaat işçisi Caleb karakterini canlandıracak olan Emmy ödüllü yıldız Aaron Paul… “Breaking Bad”le büyük bir hayran kitlesi yakalayan Aaron Paul dışında diziye eklenen yıldızlar ise Vincent Cassel, Scott Mescudi, Lena Waithe ve Marshawn Lynch olacak. 

 

 


Hibya Haber Ajansı