Revolution İle Kusursuz Bir Sonbahar Gelini Olmaya Hazır Mısınız?

revolution-ile-kusursuz-bir-sonbahar-gelini-olmaya-hazir-misiniz-11091910

Revolution İle Kusursuz Bir Sonbahar Gelini Olmaya
Hazır Mısınız?

Evlilik arifesindeki çiçeği burnunda gelinler için gelinlikten sonraki en önemli detay tabii ki göz kamaştırıcı makyajları... Unutulmayacak bu harika gecede makyajına her şeyden fazla özenen gelinler için kişisel bakım ve güzelliğin vazgeçilmez adresi Watsons sevilen makyaj markası Revolution’ın göz alıcı ürünleriyle altın değerinde öneriler sunuyor.

İngiltere’nin sevilen makyaj markası Revolution; aydınlatıcılarından yüz ve göz bazlarına, rimelden allığa kadar birçok yeni ürünü ile gelinlerin en özel akşamını peri masalına çeviriyor.

Revolution ile makyajdan önce mutlaka baz kullanın!

Büyük gecenin hazırlığında en önemli rol makyaj bazlarının… Revolution’ın Blur & Prime Pore Blur Primer’ı, gözeneklerin görünümünü minimize etmeye yardımcı olurken makyajın kalıcılığını da artırıyor. Cildinde normalden fazla parlamalar oluşan gelinler ise ciltteki istenmeyen parlamaları kontrol altına alarak porselen bir görünüm kazandıran Revolution’ın Matlaştırıcı Matte & Fix Mattify Primer’ı tercih edebilirler.

Gelinlerin düğün telaşının izleri genelde gözlerine yansıyor. Kusursuz bir görünüm için göz çevresinde de makyaj bazı kullanmak göz makyajının uzun saatler boyunca dayanmasına yardımcı oluyor. Revolution Prime & Lock Eye Primer, hafif ve kremsi yapısıyla kolayca uygulanarak daha uzun süre kalıcı bir göz makyajı vadediyor.

Kusursuz bir cilt için fondöten ve kapatıcı kullanın

Makyaj bazlarının ardından sıra, ciltteki tüm kusurları kapatmaya geliyor. Revolution Conceal & Define Fondöten, ciltte ağırlık yapmayan kadifemsi yumuşaklıktaki yapısı sayesinde cildinizde homojen olarak dağılıyor ve ciltteki pürüzleri kapatmanıza yardımcı oluyor. Her cilt tipine uygun 10 renk seçeneği sunan fondöten, yağ içermeyen formülü ve kremsi dokusuyla cilde hafif bir dokunuş yaparak gece boyu doğal bir görünüm sunuyor.

Gözlerin tüm gece boyunca üzerinde olacağı gelinler fondöten uygulamasını Revolution Conceal & Define kapatıcı ile de destekliyor. İnce çizgileri ve gözenekleri ortadan kaldıran kapatıcı ciltte mat bir görünüm oluşturuyor ve pigmentli yapısı sayesinde kontür uygulamaları için de kullanılabiliyor.

Gece boyunca ışıkların altında bir yıldız gibi parlamak isteyenler için de Glow Revolution Illuminating Yüz ve Vücut Spreyi içeriğinde yer alan beyaz- bronz altın sıvısı, ışığı yansıtan parçacıkları sayesinde sürülen bölgede ıslak, nemli bir görünüm ve ışıltılı bir bitiş sağlıyor. Hem yüz hem de vücut için kullanılabilen Illuminating Yüz ve Vücut Spreyi’nde Eternal Gold ve Timeless Bronze olarak farklı zevk ve tercihlere hitap eden iki renk seçeneği bulunuyor.

Göz alıcı bakışlar için Re-loaded Affection far paleti

Bakışlarının derinliğini vurgulamak isteyen gelinler göz makyajlarında, Revolution’ın Re-loaded Affection far paletinin büyüleyici renklerinden yararlanıyor. Yoğun pigmentli, ipeksi ve kolayca dağılabilen 15 cömert renkten oluşan Re-loaded Affection, sıcak tonlardaki ışıltılı altın ve zengin bordoların yanı sıra dramatik bakışlar yaratmak için de buğulu bir siyah ton içeriyor.

Tüm gece buğulu ve derin bakışlar…

Düğün makyajlarında duygu dolu bakışları destekleyen, makyajın ayrılmaz parçası maskaranın; gece boyu dayanması ve ilk anki etkisini taşıması büyük önem taşıyor.

Revolution’ın The Waterproof Maskara Revolution ve The Maskara Revolution maskaraları belirgin ve simsiyah kirpikler için benzersiz seçenekler oluşturuyor. The Waterproof Maskara Revolution, suya dayanıklı formülü ile gece boyunca kalıcılığından hiçbir şey kaybetmiyor. Kum saati şeklindeki fırçası ve yoğun yapısı ile daha hacimli ve daha uzun kirpikler vadeden Revolution maskaralar akma ve bulaşma yapmıyor.

Tüm ışıklar gelinlerin üzerinde olacak

Revolution Vintage Lace Aydınlatıcı Paleti; zengin pigmentli opal, soluk sarı altın, rose altın ve bronzdan oluşan dört renk tonu ve kremsi toz formülü sayesinde ekstra yoğunluk sunuyor. 3 boyutlu dantel kabartması ve ışıltısı sayesinde cilde zarafet ve romantik bir ışıltı katıyor.

Elmacık kemiklerine biraz ışıltı katmak isteyen gelinler; yoğun pigmentasyona sahip 2 farklı renk tonu sunan Revolution Cheek Kit’i tercih edebilir. Revolution Cheek Kit, bronzluğu ve ışıltıyı tek bir palette sunarak tüm ihtiyaçları karşılıyor.

Toz aydınlatıcıdan ve sıcak tonlardan vazgeçemeyenler için I Heart Revolution’ın Diamond Girls Best Friend ve Diamond Princess Cut aydınlatıcıları birbirinden canlı renkleri ile kusursuz ve yumuşak bir aydınlık sunuyor.

Makyajın son dokunuşu ise tüm gün ve gece ilk anki gibi bir tazelik ve sabitlik sunan I Heart Revolution Fixing Sprey’ler ile yapılıyor. Fixing spreylerin Guana&Rose, Strawberries&Cream ve Vanilla Bean & Coconut olmak üzere 3 farklı çeşidi bulunuyor.

Kaynak:GoodWorks