Red Bull Sunar: Evde Çal’ın bugünki konuğu Gülinler olacak

red-bull-sunar-evde-calin-bugunki-konugu-gulinler-olacak-10042010

Red Bull Sunar: Evde Çal’ın bugünki konuğu Gülinler olacak

Yeni müzik deneyimlerinin öncüsü olan Red Bull sanatçılarla müzikseverler arasındaki mesafeyi kaldırmaya devam ediyor. Red Bull Sunar: Evde Çal (#EvdeÇal) canlı konserler serisinin bugünki konuğu Gülinler olacak.

Oluşturduğu müzikal programlarla özgün deneyimlere imza atan Red Bull, müzikle insanlar arasındaki mesafeyi kaldırmaya devam ediyor. Red Bull’un resmi instagram hesabı üzerinden başlatılan Red Bull Sunar: Evde Çal (#EvdeÇal) canlı konserler serisinin bugünki konuğu Gülinler olacak. Sanatçının performansı bu akşam saat 21.30’da gerçekleşecek. Büyük Ev Ablukada grubu ile ismini duyuran ve kariyerine solo olarak devam eden müzisyen, ‘Dinozorlar’ ile, son single’ı ‘Teker Teker’ ile takipçilerini sevindirmişti.

Mesafeleri yakın eden, dünyanın en uzak köşelerinden aslında sanıldığı kadar uzak olmadığımızı gösteren ‘Red Bull Sunar: Evde Çal’ serisi bu zamana kadar Nilipek., Akın Sevgör, Kalben, Gökhan Türkmen, Ringo Jets, Gaye Su Akyol ile Ali Güçlü Şimşek ve Eda Baba’yı konuk etti. Red Bull Sunar: Evde Çal serisine ilişkin detaylar, ayrıca müzisyenlerin Red Bull takipçilerine özel olarak paylaşacağı çalma listeleri ile röportajları da yine RedBull.com adresinde olacak.


Hibya Haber Ajansı