Dedeman Wedding’den çiftlere koçluk hizmeti

dedeman-weddingden-ciftlere-kocluk-hizmeti-10032002

Dedeman Wedding’den çiftlere koçluk hizmeti

Bu özel günde hem kendileri hem de konukları trafik sorunu yaşamasın isteyen çiftler, merkezi konumu ile büyük kolaylık sunan Dedeman otellerinde “evet” diyorlar. Deneyimli ekibi, geniş ve yüksek tavanlı balo salonları ve sunduğu alternatifli düğün paketleriyle, tüm detayları düşünülmüş, şık ve konforlu bir başlangıç vaat eden Dedeman Wedding, ayrıca yeni evlenecek çiftlere sunduğu birçok imkanın yanı sıra, tüm düğün organizasyonlarına yönelik çiftlere koçluk hizmeti de veriyor.

 

 

Trafik sorunu nedeniyle merkezi lokasyonların her geçen gün daha fazla tercih edildiği düğün organizasyonlarında, sürpriz hava değişimleri nedeni ile de otel balo salonlarını tercih eden çiftler, bir Dedeman markası Dedeman Weeding ile yorulmadan, risk almadan bu özel günlerinin keyfini çıkarıyorlar.

 

After party seçeceğini de göz ardı etmeyin

Sunduğu çeşitlilik ve özel salonları her büyüklükte düğün, nişan, kına gibi organizasyonlara ev sahipliği yapan Dedeman otelleri, düğün günü ailelere 2 adet günlük kullanım için oda sunarken, çiftleri düğün geceleri sürpriz ikramları ile birlikte otellerinde misafir ediyor. Bir yıl sonra evlilik yıldönümlerinde de çiftleri misafir edilen Dedeman, son yılların büyük ilgi gören organizasyonlarından after party’i için de seçenekler sunuyor.

 

Dedeman Wedding’den çiftlere koçluk hizmeti

İster sade, ister rengarenk bir konsept hayal edin, tüm isteklerinize göre şekillenebilecek farklı seçenekler sunan Dedeman Wedding ekibi, davetle ile ilgili yapılması gereken tüm hazırlıklarda baştan sona kadar çiftlere koçluk hizmeti veriyor ve tüm aşamalarda yanlarında yer alıyor.

Düğün sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlayan, tüm detayların büyük özenle hayata geçirildiği davetler için, karşılama kokteylinden, gelin yoluna, düğün menülerinden, özel tasarlanmış düğün pastasına, dekordan süsleme seçeceklerine kadar her detay Dedeman’da tek elden organize edilebiliyor.

 

Düğün organizasyonlarına ek nişan, kına, sünnet daveti ve bar mitzvah gibi organizasyonları da ev sahipliği yapan Dedeman Otelleri, son dönemde büyük ilgi gören after party’ler için de lokasyonları nedeniyle gözde mekanlar arasında yer alıyor

 

Dedeman Hotels & Resorts International zinciri Türkiye’de; Park Dedeman Bostancı, Park Dedeman Eskişehir, Dedeman Palandöken, Dedeman Palandöken Ski Lodge, Dedeman Konya, Park Dedeman Denizli, Dedeman Şanlıurfa, Dedeman Tokat, Dedeman Zonguldak, Park Dedeman Elazığ otellerinde birçok büyük organizasyonuna ev sahipliği yapıyor.

 


Hibya Haber Ajansı