Mutfağın ilham veren incisi: Russell Hobbs Inspire beyaz su ısıtıcısı

mutfagin-ilham-veren-incisi-russell-hobbs-inspire-beyaz-su-isiticisi-10022004

Mutfağın ilham veren incisi: Russell Hobbs Inspire beyaz su ısıtıcısı

Beyazın saflığından ve berraklığından ilham alan Russell Hobbs Inspire Beyaz Su Isıtıcısı, şık tasarımı ve görüntüsü ile mutfağınızın en dikkat çekici parçalarından biri olmaya aday oluyor. Mutfağın beyaz incisi Inspire Beyaz Su Isıtıcısı kullanım kolaylığı ve fonksiyonel özellikleriyle de kendine hayran bırakıyor.

Dünyada milyonlarca ev için hayat kolaylaştıran çözümler sunan elektrikli ev aletleri markası Russell Hobbs, iç ısıtıcı çözümü Russell Hobbs Inspire Beyaz Su Isıtıcısı’nı kullanıcılarının beğenisine sunuyor. İster bir fincan kahve ister bir fincan çay için ihtiyaç duyulan sıcak suyu saniyeler içinde hazırlayan Inspire Su Istıcısı rengi ve şık tasarımıyla da mutfaklara kaliteli bir dokunuş katıyor.

Birinci sınıf dokulu plastiği, paslanmaz çelik detayları ve 1,7 litrelik geniş kapasitesiyle dikkat çeken Inspire Su Isıtıcısı sahip olduğu mükemmel boşaltma ağzı ve kolay izlenir su seviye göstergesi ile kullanıcılarına kullanım kolaylığı sağlıyor. 1 fincan için ihtiyaç duyulan suyu 55 saniye gibi kısa bir sürede hazırlayan Inspire Su Isıtıcısı sağladığı %66’lık enerji tasarrufuyla da dikkat çekiyor.


Hibya Haber Ajansı