-19042002

Başaranlar Yatırım Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı, Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, koronavirüs tedavisine başladı.

 

Koronavirüsün hiçbir belirtisini göstermemesine ve testi negatif çıkmasına rağmen Başaran’ın bilgisayarlı tomografi ile yapılan analizlerde hafif derecede buzlu cam görüntüsü tespit edildi. Erken tanı olması sebebiyle hastaneye yatmasına gerek görülmeyen Başaran, bugün itibariyle evde beş günlük ilaç tedavisi alacak. Başaran ailesinin diğer üyelerinde ise herhangi bir soruna rastlanmadı.

 

‘Sağlık durumu iyi’

Ömer Faruk Başaran’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Doktor Sibel Özgül, “Başaran’ın sağlıklı yaşam amaçlı olarak kliniğimizde yürüttüğümüz rutin takipleri sırasında, herhangi bir şikâyeti bulunmamasına rağmen, tetkik ettiğimiz kan tablosunda eritrosit sayısı, nötrofil sayısı, feritin ve CRP değerlerindeki yükseklik ile lenfosit değerlerindeki düşüklüğü saptamamız üzerine, kendisini tam teşekküllü bir hastaneye yönlendirdik” dedi. Burada gerçekleştirilen Covid19 testinin negatif çıkmasına rağmen, bilgisayarlı tomografi ile yapılan analizlerde hafif derecede buzlu cam görüntüsü görüldüğünü aktaran Özgül, “Covid19 ile uyum sağlayan bu tablo üzerine, Başaran’ın gerekli tedavileri planlanmış olup, kendisi kontrol altında takip edilmektedir” diye konuştu.

Kaynak:
Hibya Haber Ajansı