Lenovo, Ducati takımının teknoloji ortağı olmayı sürdürecek

lenovo-ducati-takiminin-teknoloji-ortagi-olmayi-surdurecek---06022010

Lenovo, Ducati takımının teknoloji ortağı olmayı sürdürecek

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo’nun çatısı altındaki Motorola motosiklet inovasyonunda dünya lideri olan Ducati’nin bir yıl süre ile global ortağı oldu. Ducati bu ortaklık kapsamında merakla beklenen Motorola logolu yeni 2020 model motosikletini tanıttı.

 

Ortaklık doğrultusunda Ducati sürücüleri Andrea Dovizioso ve Danilo Petrucci’nin yarış kıyafetlerinde de Motorola logosu yer alacak. Ducati Spor Direktörü Paolo Ciabatti Lenovo çatısı altındaki Motorola ile gerçekleştirilen ortaklık hakkında şunları söyledi: “Ducati ile teknoloji, performans ve tasarım gibi pek çok ortak değere sahip köklü bir marka olan Motorola'yla bu yeni ve cazip iş birliğine imza attığımız için çok mutluyuz.”.


Lenovo ve Motorola'nın marka görünürlüğü tüm dünyada artmaya devam ederken, Ducati ortaklığı zamanlaması açısından şirket için stratejik bir karar oldu. Lenovo yıllardır süren ortaklığı kapsamında MotoGP Dünya Şampiyonluğu'nda zirveye oynayan Ducati takımının ana teknoloji ortağı olmayı sürdürüyor.

Lenovo Hakkında

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) 45 milyar ABD Doları değerinde bir Fortune 500 şirketidir ve en iyi kullanıcı deneyimini yaratan akıllı cihazlar ve altyapı aracılığıyla Akıllı Dönüşümü yürüten küresel teknoloji lideridir. Lenovo, akıllı ve bağlantılı ürünlerde dünyanın en geniş portföylerinden birine sahiptir. Bunlara, akıllı telefonlar (Motorola), tabletler, kişisel bilgisayarlar (Thinkpad, Yoga, Lenovo Legion) ve iş istasyonlarının yanı sıra AR/VR (Artırılmış Gerçeklik / Sanal Gerçeklik) cihazları ile akıllı ev / ofis çözümleri dahildir. Lenovo’nun veri merkezi çözümleri (ThinkSystem, ThinkAgile), iş dünyasını ve toplumu değiştiren bağlantılar için bilgi işlem gücü ve kapasite oluşturmaktadır. Lenovo, herkesin içindeki farklı yana ilham vermek ve herkesin gelişim sağladığı daha akıllı bir gelecek oluşturmak için çalışmaktadır. Bizi LinkedInFacebookTwitterInstagramWeibo üzerinden takip edip, Storyhub üzerinden en güncel Lenovo haberlerini okuyabilir ve http://www.lenovo.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Hibya Haber Ajansı