LGS'ye hazırlanan öğrenciler için iki yeni yayın

lgsye-hazirlanan-ogrenciler-icin-iki-yeni-yayin-04042004

LGS'ye hazırlanan öğrenciler için iki yeni yayın

Koronavirüs salgını nedeniyle örgün öğretime ara verilip uzaktan eğitim modeline geçilmesi sınav takvimini ve konularını da etkiledi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Liseye Geçiş Sınavı'nın planlandığı gibi 7 Haziran'da yapılacağını ancak sınavın sadece ilk dönem müfredatını kapsayacağını açıkladı.

Tudem Yayın Grubu, MEB'in bu açıklamasının ardından kaynak arayışına giren sekizinci sınıf öğrencileri ve eğitimciler için iki yeni eğitim yayını hazırladı.

Sekizinci sınıf birinci dönem konularından, tamamı “beceri temelli yeni nesil sorularla” hazırlanan LGS Tüm Dersler Soru Bankası Tudem Eğitim markasından, LGS Deneme Sınavı Seti ise BilgiKüpü markasından yayımlanacak.

Sözel ve sayısal olmak üzere iki bölümden oluşan Tudem LGS Tüm Dersler Soru Bankası, sayısal derslerden (Matematik, Fen Bilimleri) 350, sözel derslerden (Türkçe, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce) 625 olmak üzere toplam 975 soru içeriyor.

Sınavda çıkacak tüm dersleri kapsayan BilgiKüpü LGS Deneme Sınavı Seti ise, 50'şer sorudan oluşan 5 fasikül sözel ve 40'ar sorudan oluşan 5 fasikül sayısal deneme sınavından oluşuyor. Deneme sınavı kitapçıklarının her biri, ''çek kopar'' kolaylığı sayesinde ayrılabiliyor, bağımsız olarak uygulanabiliyor.

Tudem LGS Tüm Dersler Soru Bankası ve BilgiKüpü LGS Deneme Sınavı Seti, 6 Nisan'dan itibaren tudem.com ve tüm kitabevlerinde satışa sunulacak.


Hibya Haber Ajansı