Evlerinde değişiklik isteyenlerden uzun vadeli tadilat planları yapmaya başladı

evlerinde-degisiklik-isteyenlerden-uzun-vadeli-tadilat-planlari-yapmaya-basladi-03042001

Evlerinde değişiklik isteyenlerden uzun vadeli tadilat planları yapmaya başladı

Türkiye’de koronavirüs tedbirleri kapsamında evde vakit geçirenler, tadilat ve düzenleme hizmetlerine yöneliyor. Online hizmet sektörünün lideri Armut.com, 11 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında ev tadilatı ve düzenlemesine yönelik hizmet taleplerini inceledi. Buna göre cam balkon gibi ev tadilat hizmetlerine taleplerde artış olduğu görüldü.

 

Koronavirüs sebebiyle evlerine kapananlar, evleriyle ilgili düzenlemeler yapmaya karar verdi. Türkiye’nin önde gelen online hizmet platformu Armut.com’a 11 Mart – 1 Nisan arasında gelen taleplere göre, en çok ev tadilatıcam balkon kapamaboya badana gibi hizmetler tercih ediliyor.

 

Evde geçen zaman arttıkça, evleriyle ilgili uzun vadeli planlar yapanlar, temel ihtiyaçlara yönelik hizmetleri araştırıyor. Kalorifer ve doğalgaz tesisatı yenilemeboya badanadış cephe boyama, fayans ve seramik döşeme gibi hizmetlere yönelik incelemelerde, bu süreçte artış yaşandığını söylemek mümkün.

 

Uzmanlar ve yetkililer evde kalmayı önerirken, mutfak ve bahçe işleriyle boş vakitlerini değerlendirenler, mutfak dolabı yapımı ve bahçe düzenleme peyzaj hizmetlerine yöneliyor. Balkonlarından temiz hava alan ancak soğuk havalardan şikayetçi olanlar ise cam balkon düzenlemesi talep ediyor.

 

İleri tarihli hizmet almak isteyenlerin taleplerinin yanında şimdiden Armut.com üzerinden online keşif yaptırmak isteyenlerin de olduğu gözlemleniyor.


Hibya Haber Ajansı