Evde online ingilizce eğitimi konforu sunan English Ninjas'a Londra'dan destek

evde-online-ingilizce-egitimi-konforu-sunan-english-ninjasa-londradan-destek-31032011

Evde online ingilizce eğitimi konforu sunan English Ninjas'a Londra'dan destek

Anadili İngilizce olan eğitmenler ile web ve mobil uygulamaları üzerinden canlı İngilizce konuşma pratiği sağlayan English Ninjas, Londra merkezli Founders Factory’den yatırım alarak global yolculuğuna İngiltere serüvenini de dahil etti.

Herkese İngilizce konuşturma hedefiyle yola çıkan ve dünyanın birçok ülkesinden kullanıcılara anadili İngilizce olan eğitmenler ile canlı, sesli ve görüntülü konuşma pratiği sağlayan English Ninjas,geçtiğimiz günlerde 4-13 yaş çocuklara özel tasarlanmış İngilizce öğrenme programı English Ninja Kids’i piyasaya çıkarmıştı. 79 ülkede kullanıcısı olan uygulama, şimdi de Londra Merkezli Founders Factory’den yatırım alarak global yolculuğuna İngiltere’yi de ekledi.

English Ninjas CEO’su Ali Servet Eyüboğlu, “Aldığımız bu yeni yatırımı, küresel anlamda daha da fazla etkileşim yaratmak için kullanacağız. Hedefimiz tüm dünyaya İngilizce öğretmek. Evlerimizden çıkamadığımız bu zorlu dönemlerde, siz de İngilizcenizi geliştirmek için English Ninjas’ı deneyimleyebilirsiniz. Çocuklarınızın İngilizce pratiği yapabilmesi için de English Ninjas Kids’i öneririm. Bu uygulama ile yurtdışında yaşayan eğitmenlere dilediğiniz zaman evinizden ulaşıp anında canlı bağlantıyla konuşmaya başlayabilirsiniz,” dedi.

Founders Factory’nin COO’su Louis Warner ise,“Ali Servet Eyüboğlu ve English Ninjas ekibinin Founders Factory ailesinin bir parçası olmasından büyük heyecan duyuyorum. Geniş bir pazarda büyük bir etkiye sahip tecrübeli bir girişim olarak, English Ninjas’ın global anlamda daha da büyümesine yardımcı olmayı dört gözle bekliyoruz!” dedi.

Founders Factory’nin de desteği ile daha geniş bir kitleye online İngilizce pratiği sunmayı hedefleyen English Ninjas, kolayca web sitesinden veya Apple Store’daki iPad uygulamasından giriş yapılarak başka hiçbir programa gereksinim duyulmadan kullanılabiliyor.

 


Hibya Haber Ajansı