H2O United’a yeni marka

h2o-uniteda-yeni-marka-02032011

H2O United’a yeni marka

Dijital mecralardaki uzmanlıklarını kreatif çözümlerle birleştirerek müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun hizmetler sunan yeni nesil reklam ajansı H2O United, bünyesine yeni bir marka daha kattı. Eren Perakende markası olan SuperStep ile çalışmaya başlayan ajans, şirketin hem sosyal medya süreçlerini hem de TikTok hesabını yönetecek.

 

SuperStep, global markaların en güncel sneaker, giyim ve aksesuar modellerini aynı çatı altında ulaşma kolaylığı sunuyor.

 

 

 

H2O United hakkında

2019 yılında H2O Dijital olarak kurulan ve 2020’de yolculuklarına H2O United olarak devam eden yeni nesil reklam ajansı, dijitalin metriklerinden beslenerek markalar için 360 derece kreatif iletişim çözümleri sunuyor. Hem İstanbul hem Los Angeles’daki ofislerinde partnerleri için ‘tam hizmet ajansı’ olarak çalışan H2O United, dijital mecralardaki uzmanlıklarını kreatif çözümlerle birleştirerek müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun hizmetler sunuyor. Strateji, kreatif, dijital pazarlama ve marka deneyimi alanlarında hizmet veren ajansın farklı sektörlerden birçok markası bulunuyor.


Hibya Haber Ajansı