Efe Demiral’dan ilk klip: October

efe-demiraldan-ilk-klip-october-03032010

Efe Demiral’dan ilk klip: October

Çekimleri Paris ve İstanbul’da gerçekleştirilen klibin ilk gösterimi 4 Mart Çarşamba günü saat 20:00’da BİLGİ Music Label (BML) Youtube kanalında olacak. Klip, 5 Mart Perşembe günü ise Apple Music ve Fizy gibi dijital platformlardan da izlenebilecek

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü mezunlarından Efe Demiral,“Inside Out” isimli ilk solo albümünün ardından “Uyku Pansiyon” isimli ikinci albümünü geçtiğimiz yıl Ocak ayında piyasaya sürdü. Gitarist, besteci ve prodüktör Efe Demiral’ın caz müziği ekseninde, lirik ve sade melodilerin güçlü bir müzikal anlatım ile dinleyicinin beğenisine sunduğu Uyku Pansiyon albümünün ilk klip çalışması “October” parçası için gerçekleştirildi. Çekimleri Paris ve İstanbul’da gerçekleştirilen klibin yönetmenliğini Ali Kanıbelli üstlenirken, klipte Bige Önal ve Mertcan Tekin rol aldı.

 

Klip 4 Mart günü saat 20:00’da BİLGİ Music Label (BML) Youtube kanalında izleyicilerle buluşacak ve 5 Mart’ta ise Apple Music ve Fizy gibi dijital müzik marketlerden de izlenebilir olacak.

 

Efe Demiral kimdir?

14 yaşında gitarla tanışan Efe Demiral, 2009-2011 yılları arasında Nazım Hikmet Akademisi Müzik Bölümü’nde Erkan Oğur, Ayşe Tütüncü, Murat Opus, Derya Türkan gibi isimlerle Türk müziğinin yanı sıra gitar, kompozisyon ve armoni üzerine çalıştı. 2011’de İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’ne kabul edildi. BİLGİ’de Selen Gülün, Tolga Tüzün, Turgut Pöğün gibi isimlerle çalıştı. İlk solo albümünü Ocak 2016’da ‘Inside Out’ adıyla yayınladı. Gözde Öney’in Mayıs 2017’de çıkardığı “İki Gölge” albümünde aranjörlük ve prodüktörlük yaptı. “Uyku Pansiyon”isimli ikinci albümünü ise 2019’da piyasaya sürdü. Müzik kariyeri boyunca Can Kazaz, Gözde Öney, Barıştık Mı, Barış Demirel, Cihan Mürtezaoğlu ve Simge Pınar gibi isimlerin albüm ve sahne çalışmalarına dahil oldu.

 


Hibya Haber Ajansı