Mobil 1 Center’dan yeni hizmet noktası

mobil-1-centerdan-yeni-hizmet-noktasi-21022003

Mobil 1 Center’dan yeni hizmet noktası

Şubat ayı itibariyle hizmet vermeye başlayan Ertan Uçar Garaj – Mobil 1 Center, aynı zamanda Bursa’da yer alan üçüncü Mobil 1 Center oldu. Mobil Oil Türk A.Ş. Mobil 1 Center yağlama merkezlerinin sayısını 2020 yılı sonuna kadar 85’e çıkarmayı hedefliyor.

 

Ülkemizde 115 yıldır madeni yağların üretimi ve pazarlanması konusunda faaliyetlerini sürdüren Mobil Oil Türk A.Ş., yağ değişim ve bakım hizmeti verdiği Mobil 1 Center’ları Türkiye genelinde yaygınlaştırmaya devam ediyor. Marka, son olarak Türkiye’nin 35 ilinde ve KKTC’de faaliyet gösteren Mobil 1 Center yağlama merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Şubat ayı itibariyle hizmet vermeye başlayan Ertan Uçar Garaj – Mobil 1 Center, aynı zamanda Bursa’da yer alan üçüncü Mobil 1 Center oldu. Mobil Oil Türk A.Ş. performans, inovasyon ve uzmanlığı bir araya getiren Mobil 1 Center yağlama merkezlerinin sayısını 2020 yılı sonuna kadar 85’e çıkarmayı hedefliyor.

 

15 dakikada ücretsiz servis hizmeti!

 

Dünyanın önde gelen sentetik motor yağı Mobil 1 ile kaliteli hizmetin avantajlı fiyatlarla sunulduğu Mobil 1 Center yağlama merkezlerinde, uzman ekip kontrolünde yapılan yağ değişiminin yanı sıra 10 kritik nokta kontrolü ücretsiz olarak sunuluyor. Mobil 1 Center yağlama merkezlerinde, lastiklerden frenlere, yağ seviyesinden süspansiyon sistemine kadar toplamda 10 kritik nokta kontrolü sadece 15 dakikada sağlanıyor. Hızlı, modern, temiz, konforlu ve pratik bir hizmet anlayışı sunulan Mobil 1 Center’larla ilgili detaylı bilgilere  http://www.mobil1.com.tr/nereden-alabilirim/mobil-1-center/mobil-1-center-bulma-aracI.aspx üzerinden ulaşılabiliyor.

 

Mobil 1™ hakkında

 

Dünyanın önde gelen sentetik motor yağı markası Mobil 1, geleneksel motor yağlarının ötesinde performans sunan aşınma önleme teknolojisini içermektedir. Bu teknoloji, Mobil 1’in otomobil üreticilerinin en katı standartlarını karşılamasını ve normal, hatta aşırı koşullar altında motor aşınmasına karşı üstün koruma sunmasını sağlar. Mobil 1, kritik motor parçalarını korumak için aşırı uçlardaki sıcaklıklarda motor performansını en üst düzeye çıkarmaya ve motor ömrünü uzatmaya yardımcı olur.


Hibya Haber Ajansı